De beste Britse schoenenmerken

De beste Britse schoenenmerken

Certainly! Here's the translation of your text into spoken Dutch:

"Ah, Groot-Brittannië - er is geen plek zoals thuis. Aangezien we een familiebedrijf zijn dat geboren en getogen is in Londen, hebben we een speciale voorliefde voor onze Britse merken. Groot-Brittannië is de bakermat van zoveel gerenommeerde schoenmerken, dus we waren een beetje verwend als het ging om het kiezen van de beste.

Maar natuurlijk - we zijn erdoorheen gekomen. We hebben een lijst samengesteld van enkele van de beste schoenmerken die in Groot-Brittannië worden gemaakt. Inclusief de klassieke schoenmaker voor school, Clarks, en een speciale gastoptreden van enkele extra merken zoals Dr. Martens (dat zal meer zin krijgen naarmate je verder leest!)"

Britse schoenmerken

We willen dit voorafgaand aanmerken door te zeggen dat deze merken geen specifieke volgorde hebben. We houden evenveel van ze allemaal. Laten we nu eens kijken naar enkele van de beste merken voor schoenen die vandaag de dag in het Verenigd Koninkrijk worden gemaakt...

Clarks Clarks werd opgericht in 1825 in Street, Somerset, Engeland, door Cyrpus en James Clark. Eerst maakten ze pantoffels van restjes schapenhuid. Clarks heeft eigenlijk de allereerste 'voetvormige' schoen gecreëerd. Ze waren en blijven enkele van de meest indrukwekkende innovators van Groot-Brittannië.

Elk paar Clarks-schoenen is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en comfort te garanderen. Ze zijn een ambassadeur voor kinderschoenen overal in Groot-Brittannië. Ze zijn beroemd om hun flexibele zolen, gemakkelijk aan te trekken en verstelbare bandjes - perfect voor kinderen

Shop Clarks Footwear or read The History of Clarks.  

Acupuncture

Laten we het hebben over de 'puncturisten'. Tot leven gebracht in Soho, Londen, Engeland. Voor het eerst op de scene verschenen in 1993, werd het punkerfgoed geboren. Kort daarna breidden ze uit - het merk was niet alleen een producent van schoeisel en kleding, maar ook een platenlabel.

Acupunctuur biedt een selectie van stevige sneakers en strakke slippers. En ze hebben onlangs hier bij TOWER een collectie uitgebracht.

Bekijk de beschikbare Acupunctuur schoenen

Barbour

John Barbour richtte zijn merk voor het eerst op in South Shields, Engeland, in 1894. Barbour begon oorspronkelijk als leverancier van oliehuiden en veiligheidsuitrusting voor vissers en zeelieden. Het bedrijf breidde zijn productlijn in de loop der tijd uit en verwierf een reputatie voor zijn robuuste, waterdichte kleding.

Bekend om hun iconische waxjassen en klassieke regenlaarzen - Barbour heeft naam gemaakt, en Britten konden er geen genoeg van krijgen. En we begrijpen het! De producten van Barbour zijn een sterke keuze. Ze zijn stevig en staan hun mannetje tegen het onvoorspelbare weer van Groot-Brittannië.

Als je meer wilt weten over Barbour en de oorsprong ervan, lees dan 'The History of Barbour' of bekijk onze Barbour schoenen

H by Hudson

Hudson Shoes werd opgericht in Londen in 1990. Al snel daarna kreeg het een reputatie voor het creëren van stijlvol en veelzijdig schoeisel. Maar we zijn hier om te praten over H by Hudson, de collectietak van Hudson Shoes.

H by Hudson is samengesteld om beter te passen bij de jongere man - stadsleven, kantoormedewerkers, mannen die op vrijdagavond uitgaan. Natuurlijk maakt Hudson Shoes schoeisel voor zowel mannen als vrouwen, maar de H by Hudson-collectie is specifiek voor heren.

De ontwerpen van H by Hudson combineren traditionele en eigentijdse kenmerken en leveren schoeisel op dat tijdloos is. Dertig jaar later is de H by Hudson schoenencollectie nog steeds even populair als altijd

Ben je benieuwd om het zelf te zien? Bekijk onze H by Hudson schoenen. Of, bekijk 'The History of H by Hudson'

Ted Baker

Volgens het merk zelf, kwam het idee voor 'Ted Baker' bij Ted op tijdens een visreis in 1987. Met de opening van zijn eerste winkel in Glasgow een jaar later, verspreidde Ted Baker vervolgens zijn vleugels en opende nog drie winkels in Manchester en Nottingham. Laten we vooruit spoelen naar 2000, toen Ted Baker's eerste schoenencollectie werd gelanceerd. Dit was slechts één jaar nadat Ted Baker zijn eerste winkel op de luchthaven van Gatwick opende.

Ted Baker schoenen overbruggen de kloof tussen casual en slim. Van sneakers tot brogues?

Shop Ted Baker Footwear today.

Dr. Martens

De geschiedenis van DM's kan een beetje verwarrend zijn. Hoewel de stuiterende, gedempte zolen van het merk zijn uitgevonden door de Duitse soldaat Dr. Klaus Maertens, is het merk zelf eigenlijk een Duits-Brits merk met het hoofdkantoor in Northamptonshire, Engeland.

Dus, het is eerlijk om te zeggen dat er enige samenwerking is geweest tussen de Britten en de Duitsers om een van de meest populaire schoenenmerken te creëren die we hebben gezien.

Wil je meer weten over Dr. Martens en het verhaal achter de stampende laarzen die we vandaag kennen en liefhebben? Ontdek 'The History of Dr. Martens'

Find your feet with TOWER

Bij TOWER erkennen we de waarde van zelfexpressie. We staan bekend om onze zorgvuldig samengestelde selectie schoenenmerken, inclusief onze favoriete Britse merken die we vandaag hebben besproken, die de smaken van elke buurt in onze stad en die van jou weerspiegelen.

Jarenlange expertise in de schoenenindustrie en een sterke TOWER-cultuur in winkels en online. Voor streetwear, cutting-edge stijladvies en gedachten, bekijk THE EDIT voor meer schoenenstijlen en inspiratie.

Je wilt meer, toch? Shop vandaag nog voor Herenschoenen en Damesschoenen.