Zorg ervoor dat je je universitaire schoenen veilig stelt.

Zorg ervoor dat je je universitaire schoenen veilig stelt.

Je keuze in universitaire schoenen kan je universitaire ervaring maken of breken, daarom is het belangrijk om voor elke gelegenheid een paar te hebben. Laten we eerlijk zijn, je draagt niet hetzelfde paar naar de les als voor een avondje uit, en je gaat zeker niet uit met je sportschoenen. Dus laten we eens kijken naar het speelveld en analyseren waar je naar moet zoeken in elke situatie waarin je je zou kunnen bevinden.

Natuurlijk hoef je niet elk woord van ons te volgen - maar we raden je toch aan om op zijn minst één keer te lezen. Immers, ga je naar de universiteit om te lezen, nietwaar?

Gids voor Schoenen voor de Universiteit

Dit is waar je op moet letten bij het kiezen van schoenen voor de universiteit. Laten we beginnen!

Schoenen voor dagelijks gebruik

Een schoen voor alledag moet je van je studentenhuis naar de universiteit brengen, van de universiteit naar de kroeg voor dat biertje na de les, en vervolgens helemaal naar huis. Ze moeten comfortabel zijn, de tand des tijds doorstaan en er vooral goed uitzien! Je kunt niet verschijnen voor een les in iets stoffigs, dat zouden we niet voor je doen. Mesh is geweldig, maar wat als het regent?

 

Dit is een recept voor succes - ademend maar duurzaam, zacht maar in staat om vele mijlen onder de voet af te leggen, klaar om direct uit de doos te dragen en je trendy te houden. We raden de ASICS GEL-NYC aan, de meest recente reis naar de sterren van het Japanse merk.

Schoenen voor eerstejaars (en avonden uit!)

Schoenen voor eerstejaars (en avonden uit!) Je moet indruk maken. Laten we er niet omheen draaien. In een ideale wereld zou je op zoek zijn naar comfort (zoals altijd) met een formele twist. Nu is het waarschijnlijk dat je al weet waar we naartoe gaan met deze.

We moeten een zwarte schoen aanbevelen. Om het kort te houden, je kunt niet worden geweigerd bij een club of formeel evenement omdat je zwarte schoenen draagt. Hoewel het altijd goed is om je opties open te houden - alleen vandaag niet. Iedereen, dit zijn de Clarks Originals Wallabee.

Schoenen voor de sportschool.

Een lastige keuze, omdat je verschillende paren kunt kiezen op basis van je training! Een platte zool voor squats of een rollende zool voor de loopband - echter, iets wat precies tussenin ligt, zou wonderen kunnen verrichten.

Hier zou een dosis mediale en brugondersteuning zeker van pas komen; demping bij de hiel, dat is ook iets om te onthouden. Gelukkig hebben we het perfecte paar hier bij TOWER, en het is weer een paar ASICS - meer specifiek, de ASICS Gel-1130 met retro metallic vibes.

Schoenen voor een date.

Je bent naar de sportschool gegaan in je ASICS, je bent de beste in die - oh, ASICS weer - en je hebt een date weten te regelen in de bar met je Clarks Originals Wallabees. Nu moet je echt indruk maken. Hmm...

In de wereld van de formele schoenen zou het moeilijk zijn om de aantrekkingskracht van een loafers te negeren. Ze zijn gemakkelijk te integreren in bijna elke outfit, comfortabel en zien er geweldig uit; vooral in het crazy horse leer van Dr. Martens. Daar is de hint. Onze aanbeveling voor een date is de Dr. Martens Adrian Loafer.

 

Schoenen voor de studentenflats.

Schoenen' is misschien een nogal algemene term hier, want je wilt geen schoenen dragen in de keuken, van slaapzaal naar slaapzaal en overal daartussenin. Ze zijn niet aan je voeten om er goed uit te zien, ze zijn er om je tenen veilig te houden en de reis van A naar B een beetje gezelliger te maken.

En om die reden kiezen we voor een paar slippers. Lichtgewicht is essentieel, gewoon om lekker rond te hangen. Misschien de EVA Arizona van Birkenstock - ze zijn waterdicht, strak en onmiskenbaar iconisch. Wie heeft er geen paar, vertel ons dat maar eens? Ga ervoor, we lichten dit specifieke paar EVA Arizona van Birkenstock uit.

Hopelijk helpt deze blog je bij je zoektocht naar het perfecte schoeisel voor de universiteit, want we hebben hem speciaal voor jou geschreven. Als je op zoek bent naar iets meer specifieks? Bekijk dan de onderstaande blogs.