Nieuwe merkwaarschuwing, Muzino!

Nieuwe merkwaarschuwing, Muzino!

Mizuno is de chat binnengekomen!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de meesters uit Japan, Mizuno, nu verkrijgbaar zijn bij Tower! We zijn behoorlijk selectief met wie er deel uitmaakt van onze merkfamilie, maar als fans van sneakers, en vooral Retro Runners, zijn we blij om Mizuno bij Tower te verwelkomen. Je kunt nu zowel de RB87 als de Contender vinden, zowel in de winkel als online, maar laten we eens kijken naar onze eerste twee silhouetten.

Als eerste de RB87. Deze door de jaren '80 geïnspireerde sneaker biedt een eenvoudige ode aan vroeger, maar wordt gemoderniseerd met een splitzool die naar achteren uitsteekt, wat doet denken aan bepaalde Sacai-uitvoeringen van een ander merk. De schoenen zijn gekleed in de tijdloze combinatie van premium suède, mesh en leer, afgewerkt met extra branding op de hiel en teen.

De City Wind Premium is een verhoogde versie van het tennismodel City Wind uit 1990, bijgewerkt met de beste materialen terwijl nog steeds wordt gekozen voor een schone, neutrale kleurenpalet. Een andere knipoog naar zijn erfgoed op de tennisbaan, de sneaker komt in een mix van leer en suède en is voorzien van gouden details die de hiel versieren.

Tot slot hebben we een klassiek Mizuno-silhouet, de Contender. Oorspronkelijk gelanceerd in 1995, is de Contender gezien in meerdere samenwerkingen met merken en is goed ontvangen door schoenfanaten, omdat het paneel van de schoen zich goed leent voor een veelvoud aan kleuren en materialen. We hebben hier bij Tower een prachtige Khaki-versie gekregen, perfect voor dat zomerse weer dat binnenkort voor de deur staat!

Je kunt zowel de Contender als de RB87, zowel in de winkel als online, kopen door op de onderstaande link te klikken. Mizuno – Tower-London.NL