"NET BINNEN:Acupuncture

Goed nieuws! Het is tijd om Acupuncture te verwelkomen in de TOWER-familie.

Wie is Acupuncture?

Originele 'puncturist' Phil De Mesquita en ontwerper Nikos Nicholaou creëerden Acupuncture in Soho, Engeland, in 1993. Ze kwamen voor het eerst op de scene als kledingwinkel. Dit evolueerde al snel, en ze werden al snel een punkplatenlabel.

Het is interessant om te bedenken hoeveel er veranderd is voor Acupuncture - van platen naar sneakers. Maar altijd punk.

Acupuncture is al snel een ruimte geworden voor alle creatieve individuen om zichzelf uit te drukken. Om schoenen, muziek en kleding te gebruiken om de wereld te laten zien wie ze zijn.

Acupuncture trainers

Hoewel we dol zijn op de kleurrijke achtergrond, werden onze harten echt gestolen toen we de Acupuncture-schoenen zagen - vooral de trainers.

Gingypock trainers

Laten we eens kijken naar de Acupuncture Gingypock trainers, bijvoorbeeld...

Met hun vetersluiting en extra veterdetail is deze stevige trainer verstelbaar voor de perfecte pasvorm. De beste manier om de Acupuncture Gingypock trainer te beschrijven, zou zijn "waar gedurfd ontwerp kwaliteitsconstructie ontmoet." Ideaal voor sportkleding en zowel mannen als vrouwen

Acupuncture Gingypock Orange Trainers

Beefer trainers Laat ons je nu voorstellen aan de Beefer trainers...

Groots van naam en groots van aard, deze uniseks silhouet valt op tussen de menigte. Deze stevige trainers hebben een robuust synthetisch materiaal en een duurzame rubberen buitenzool. Als je op zoek bent naar stevige, kwalitatief hoogwaardige trainers om lekker in rond te stampen, zoek dan niet verder.


Acupuncture Beefer Trainers

Ontdek Acupuncture schoenen met TOWER Wij zijn er helemaal voor jou, om jezelf te vinden en je zelfexpressie te laten stromen. Maak kennis met onze collectie uniseks Acupuncture trainers vandaag nog.

Shop Acupuncture Schoenen

We zouden niet TOWER zijn als we je niet de juiste richting zouden wijzen voor nog meer eersteklas schoeisel. Verken vandaag nog de volledige collectie Dames Trainers en Heren Trainers van de Beste Schoenenmerken.