De Volledige Geschiedenis van H by Hudson

De Volledige Geschiedenis van H by Hudson

Vandaag zijn we erg trots om je voor te stellen aan H by Hudson - het nieuwste merk dat onze schappen bereikt en het street-smart zusje van Hudson Shoes, een van de meest prestigieuze makers van formele schoenen in Oost-Londen. Het leren kennen van het product dat we aan onze voeten dragen, is iets dat we hier bij TOWER zeer nauw aan het hart dragen. We willen precies weten wat er in elk paneel, elke veter en elke ounce rubber gaat voordat we één voet buiten de deur zetten.

Laten we er dan aan beginnen, zullen we? Hier is het volledige verhaal van H by Hudson en het bredere merk, Hudson Shoes.

De Volledige Geschiedenis van Hudson Shoes

Geboren, getogen en opgegroeid als een product van Oost-Londen, werd Hudson Shoes opgericht in 1990 met als doel 'premium, eigentijds schoeisel' te bieden voor letterlijk iedereen. Je weet wel, zoals het hoort. Als moderne formele drager of kantoorganger is het nog nooit zo belangrijk geweest om ervoor te zorgen dat de schoenen aan je voeten perfect geschikt zijn voor de gelegenheid - want, nou ja, je zou niet een mijl in de schoenen van iemand anders willen lopen, toch?

Elke stijl is ontworpen rond een aantal essentiële pijlers - verheven vakmanschap, een uitzonderlijk gepassioneerde benadering van het creatieve proces dat panelen samenbrengt, voor het hoogst mogelijke kwaliteitsresultaat zonder afbreuk te doen aan hun laatste pijler... comfort! Dit alles, alleen maar om ervoor te zorgen dat je je goed voelt, of misschien zelfs beter met elke stap die je zet.

Ondanks de exponentiële groei is Hudson Shoes nooit vergeten wie ze zijn. Dus, die kenmerkende garderobe-essentials waar je op dag één verliefd op werd, zijn vandaag de dag nog steeds verkrijgbaar - zij het beschouwd als een van de Hudson Classics.

De geschiedenis van H by Hudson

Nu naar de 'coolere broer' van Hudson Shoes - H by Hudson, het team geïnspireerd door moderne muziektrends en onmiskenbare jeugdcultuur. Ze tillen alledaagse draagbaarheid weg van het gemiddelde en naar het buitengewone.

Af en toe zou je zelfs een niveau van premium bouw en luxe rand kunnen ontdekken dat je eerder niet had overwogen - of gedacht had dat beschikbaar zou zijn voor deze prijsklasse. Het H by Hudson-team legt extra nadruk op de veelzijdigheid, duurzaamheid en draagbaarheid van hun paren gedurende het hele jaar. Geweldig werk van een nog beter team.

And that's it - alles wat je moet weten over H by Hudson en Hudson Shoes, zonder verder te zoeken! Nu kun je zelf H by Hudson shoppen door hierboven te klikken, of meer te weten komen over onze favoriete gidsen en stijlen hieronder.