De broers Yiannis en Gerry Demopoulos, directeuren van Tower London, treden toe tot de Raad van Bestuur van ANTENTOKOUNBROS

De broers Yiannis en Gerry Demopoulos, directeuren van Tower London, treden toe tot de Raad van Bestuur van ANTENTOKOUNBROS

TOWER LONDEN


De meervoudig bekroonde schoenenwinkel kondigt met trots de benoeming aan van Gerry & Yiannis Demopoulos in het bestuur van het Griekse streetwear modemerk ANTETOKOUNBROS, het persoonlijke merk van de Antetokounmpo familie. Deze alliantie slaat een brug tussen de werelden van schoenen, streetwear, sport, familie en Grieks erfgoed en stimuleert groei en bouwt voort op de nauwe relatie tussen beide merken.


Sinds de oprichting in 1980 is Tower London uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot de grootste onafhankelijke schoenenwinkel in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf staat bekend om zijn zorgvuldig samengestelde selectie van topmerken zoals New Balance, Dr. Marten's, Clark's Originals, Birkenstock en Veja en ondersteunt daarnaast de lokale gemeenschappen door middel van regelmatige evenementen en activiteiten.


Bestemmingslocaties in Camden en Brick Lane in Londen en een toekomstige flagshipstore in Soho vullen het uitgebreide online aanbod aan.


ANTENTOKOUNBROS


is een dynamisch streetwearmerk dat het diepgewortelde geloof van de Antetokounmpo-familie in de kracht van broederschap, saamhorigheid en solidariteit weerspiegelt. De hoogwaardige kleding wordt exclusief in Griekenland geproduceerd.


ANTETOKOUNBROS was er trots op dit jaar haar eerste winkel in de VS te openen in Milwaukee Wisconsin, naast hun Central Athens Store in Ermou Street en hun flagship store in Athens International Airport.


"Onze deelname aan het bestuur markeert de eerste opwindende stap in een bredere samenwerking tussen Tower LONDON en ANTETOKOUNBROS. We kijken uit naar de samenwerking met de broers Antentokoumpo en hun fantastische team en zullen in het nieuwe jaar verdere aankondigingen doen over onze geplande initiatieven en partnerschappen".


- Gerry Demopoulos Directeur van Tower LONDON.


"We zijn erg blij dat Antetokounbros samenwerkt met de gebroeders Demopoulos en Tower London aan onze wereldwijde uitbreiding in de retailsector. We delen dezelfde waarden, principes, ethos en een diepe waardering voor onze familie en Griekse afkomst. Geïnspireerd door een gevoel van broederschap willen we niet alleen een alliantie voor de detailhandel bouwen, maar ook een toegewijd ondersteunend gemeenschapscentrum waar families en vrienden elkaar kunnen ontmoeten, kunnen gedijen en vreugde en steun kunnen vinden om hun nalatenschap op te bouwen."


- Thanasis Antetokounmpo Medeoprichter van Ante, Inc.